Britney lubab jõuluks uut stuudioalbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Reuters / Scanpix

Tõenäoliselt MTV videopreemiast innustust saanud USA lauljatar Britney Spears avaldas uue albumi ilmumiskuupäeva. «Circus» ilmub 2. detsembril ehk päeval, mil piiga saab 27-aastaseks.


«Circus» (eesti keeles «Tsirkus») on Britney Spearsi kuues stuudioalbum ning selle esimene singel «Womanizer» jõuab raadiotesse juba järgmisel esmaspäeval, kinnitas neidise plaadifirma Jive/Zomba. Plaadifirma loodab, et uue albumi müük läheb paremini kui 2007. aastal välja antud plaadi «Blackout» oma.


Tol aastal jälgis kõmumeedia hoopis Spearsi igikestvat võõrutusravi ja lastehooldusõiguse üle peetud vaidlusi. Tegu on Britney edutuima plaadiga.


Mullu sügisel püüdis lauljatar muusikasse naasta samuti MTV videoauhindade peol, ent tema esinemine kukkus haledalt läbi. Aasta hiljem oli publik armulisem – Britney lugu «Piece of Me» võitis tänavusel preemiapeol kolm auhinda ja kohalolnute sõnul pakatas laulja tervisest.


Hoolimata muusikast eemal oldud aastaist ja skandaalidest on Spears üks enimmüüdud nais­artiste. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles