Ukraina ufoloogid koguvad raha tulnukate mälestusmärgi jaoks

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvatav tulnukas
Arvatav tulnukas Foto: SCANPIX

Ukrainas Žitomiri oblastis Berditševis hakkasid kohalikud ufoloogid koguma raha hukkunud tulnukate mälestuseks püstitatava ausamba jaoks.

Ajalehele Berditšev Delevoi rääkis sellest idee üks autoritest Aleksandr Nalisman.

Ufoloog selgitas, et Maad väisanud tulnukad on mitmel korral sattunud katastroofidesse ja hukkunud. Inimesed aga on pööranud tulnukate saatusele ebapiisavat tähelepanu.

Olukorra parandamiseks otsustasid ufoloogid püstitada ohvritele mälestusmärgi. Kuidas see välja nägema hakkab, pole teada.

Näiteks UFOde andmebaasis Ukrainas võib leida mitmeid viiteid katastroofidele, millega on seotud tulnukad. Näiteks 1997. aastal põrkas õhujõudude hävitaja Hersoni oblastis kokku tundmatu lendava objektiga.

Ukraina sõjaväelased võtsid UFO tükid uurimiseks oma valdusesse. Hiljem põrkasid Ukraina piloodid kokku veel kuue taolise lendava objektiga. Rusude analüüs võimaldas asuda lendava taldriku analoogi kokkupanekule. Seda, kas sõjaväelased korjasid kokku ka hukkunud tulnukate jäänuseid, dokumentides pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles