Saare maavanem kaalub solvaja kohtusse kaebamist

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruhnlaste pahameel kerkis üles pärast seda, kui novembri lõpus ei saanud lennuk vihma tõttu üleujutatud Ruhnu lennurajal maanduda ja Saare maavalitsus otsustas Ruhnu-Roomassaare liinile panna üheks päevaks sõitma laeva Arabella. Pildil Ruhnu sadam.
Ruhnlaste pahameel kerkis üles pärast seda, kui novembri lõpus ei saanud lennuk vihma tõttu üleujutatud Ruhnu lennurajal maanduda ja Saare maavalitsus otsustas Ruhnu-Roomassaare liinile panna üheks päevaks sõitma laeva Arabella. Pildil Ruhnu sadam. Foto: Toomas Huik

Saare maavanem Toomas Kasemaa kaalub kohtuasja ruhnlase Kaarel Laugu vastu, kes nimetab teda Ruhnu blogis ajukääbikuks.

Meie Maa kirjutab, et Saare maavanema Toomas Kasemaa sõnul on demokraatlikus riigis igal inimesel õigus oma arvamusele, kuid Laugu sõnade puhul on tegemist isikliku solvamisega. Kasemaa lubas järele mõelda, kas endine Ruhn vallavanem Kaarel Lauk solvavate väljendite kirjutamise pärast kohtusse kaevata või mitte.

Ruhnlaste pahameel kerkis üles pärast seda, kui novembri lõpus ei saanud lennuk vihma tõttu üleujutatud Ruhnu lennurajal maanduda ja Saare maavalitsus otsustas Ruhnu-Roomassaare liinile panna üheks päevaks sõitma laeva Arabella. Ruhnlased oleksid parema meelega näinud laeva asemel helikopterit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles