Saaremaa päästjad pealinnas ei protesti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad likvideerisid kütusereostuse. Foto on illustratiivne.
Päästjad likvideerisid kütusereostuse. Foto on illustratiivne. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Saaremaa päästjad otsustasid täna Tallinnas päästeameti juures toimuval iga töötunni võrdsele tasustamisele keskendunud protestil mitte osaleda, kuna peavad seda ürituseks, millega nagunii suurt midagi ei saavuta.

Ürituse eestvedaja, Viljandimaalt pärit päästja Andreas Reinbergi sõnul rääkis ta protesti teemal Leisi komando päästjatega, kuna on ka ise Leisi meestega varem kohtumas käinud, kirjutas Meie Maa.

«Eks me katsume ilma saarlasteta hakkama saada, kuigi oleks muidugi hea, kui nad toetust meile kasvõi nii näitaksid, et oma komando ees kaks tundi ära seisaksid,» lisas ta.

Saaremaa päästeosakonna juhatajal Margus Lindmäel ei ole andmeid selle kohta, et keegi maakonna päästjatest pealinna aktsioonis osalema läheks.

Ta kahtlustas, kas pealinnas läbiviidav üritus mingisugust tulemust annab, sest päästeosakonna juhile tundub, et praegu minnakse pealinna pooliku sõnumiga, sest võideldakse nende asjade eest, mis juba ammu selgeks räägitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles