Haapsalus kirjakandjat purenud koer pandi magama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitbullterjerid. Foto on illustratiivne.
Pitbullterjerid. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Haapsalus Uuemõisas kirjakandjat rünnanud Ameerika pitbullterjer Kutsifer pandi omaniku otsusega magama.

Raskelt pureda saanud postitöötaja Kaja Porman pääses haiglast välja ja on uue aastani kodusel ravil, vahendab Reporter.ee.

Koeraomanik Heino Kuusiku suhtes on algatatud väärteomenetlus ja otsus selle kohta, kui suure trahvisumma ta tasuma peab, selgub detsembri viimasel nädalal.

Pormanil on plaanis Kuusikult ka valuraha nõuda. Kahjunõude summa selgub pärast ravi, kui on teada, palju see maksma läks ja kas naine sai ka jäädavaid kahjustusi.

Kirjakandja langes koera ohvriks, kui ta Uuemõisas Ehitajate teel asuvasse korterelamusse tähitud kirja viima läks. Eelnevalt hoiatas Porman alt pererahvast ette, et tuleb üles kirja tooma, kuid korteri ust avades kargas koer talle kallale.

Naine ärkas õhtul haiglas, koera hambad läksid reiearterist vaid pooleteise sentimeetri kauguselt mööda. Praegu on tema mõlemad jalad puusast saati paksult sidemetes ning õlad ja selg marraskil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles