TV3 lõbustab aastavahetusel telelavastustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Aasta viimasel õhtul on TV3 eetris lõbusad telelavastused, näiteks komöödia «Täiskuu 4», kus astuvad üles Epp Eespäev, Marika Barabanštšikova, Pille Lukin, Roman Baskin, Guido Kangur ja Riho Kütsar.

Aastavahetus

«TV3 uudised» teevad aastakokkuvõtte tavalisest erinevas võtmes ning Anna-Maria Veidemann-Makko juhib saadet «Tähetargad ennustavad, mida toob aasta 2011», kus teiste seas räägivad eesootavast Igor Mang, Edda Paukson, Taimi Uuesoo ja Kuuse-taat.

Lisaks uuritakse, mis on uuel aastal moes.

Kohe pärast südaööd, uue aasta esimestele minutitel edastavad eksklusiivse uusaastatervituse Jaan Tätte ja Marko Matvere!

Eetris on ka WAF'i juubelikontsert «Best of WAF» ning kaunimad ja põnevamad hetked saadetest «Eesti talent» ja «Laulud tähtedega», samuti esmakordselt eetrisse jõudev Eesti pungi 30. aastapäevale pühendatud «Disko pole oluline, punk on põhiline» ning ka kontsertfilm «Spice Girls: anname teile kõik».

Uus aasta

Uue aasta esimesel päeval on eetris palju filme: «Tom ja Jerry», «Alvin ja koopaoravad», «Madagaskar», «Kuninganna» ja «Prints Zamundast».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles