Keskerakonna juhatus: Savisaar peab jätkama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonda reklaamivad õhupallid..
Keskerakonda reklaamivad õhupallid.. Foto: Peeter Langovits.

Rahastamisskandaali kohta erakonna juhi selgitused ära kuulanud Keskerakonna juhatus asus seisukohale, et Edgar Savisaar peab jätkama erakonna esimehe ja Tallinna linnapeana.

«Juhatus väljendab täielikku toetust esimehele. Me ei pea õigeks eriteenistuste segamist poliitilisse valimiskampaaniasse. See on teravas vastuolus Euroopas välja kujunenud poliitilise kultuuri tavadele,» teatas erakonna juhatus.

«Me ei pea õigeks nimetada ühe kiriku ehitamist Eestile julgeolekuriskiks. Tunnustame Eesti Kirikute Nõukogu seisukohta, mis peab loomulikuks välismaal asuvate fondide kaasamist kirikute ehitamise finantseerimisse, mida seni on Eestis ka laialdaselt praktiseeritud,» lisas juhatus oma avalduses.

Erakonna juhatus kutsus kõiki Eesti erakondi üles toetama Apostliku-Õigeusu kiriku ehitust Lasnamäel. «Kutsume üles kõiki erakondi ja inimesi aitama kaasa kiriku võimalikult kiirele valmimisele. Eesti Keskerakond pakub kõigile parteidele sõbrakätt ja usulise sallivuse deklaratsiooni koostamist ning alla kirjutamist.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles