Politsei otsib valerahaga maksnud noormeest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Politsei Lõuna Prefektuuri tööpiirkonnas on käesoleval aastal registreeritud neli valeraha juhtumit ning politsei kahtlustab, et nende taga on üks ja sama isik.

Kõigil kordadel on võltsitud 50-eurost, millel on olemas vesimärk, hologramm ja  ühine seerianumber S20175422632. Politsei kahtlustab, et valerahaga maksjaks on noormees, kelle vanus on umbes 20-25-aastat.

Ta on lühemat kasvu (umbes 1.60-1.70 m pikk), kehaehituselt kõhn ja kitsaste õlgadega ning räägib inglise või vene keeles. Noormees on pikliku näoga, tumedate silmadega, tumedate kulmudega, jumekama nahatooniga ja terava lõuaga.

Tal on tumedad lühikesed juuksed, peas võib kanda kootud musta värvi villast mütsi, musta värvi kilematerjalist eest lukuga talvejopet ja musta värvi pükse. Politseinikel on informatsiooni, et sama isik võib müügiks pakkuda majapidamistarbeid.

Lõuna Prefektuur  palub kõiki, kes omavad mingisugust informatsiooni kirjeldatud isikust, võtta politseiga ühendust lühinumbril 110.

Samuti soovitab politsei suurema nimiväärtusega kupüüride vastuvõtmisel leida aeg nende ülevaatamiseks, eriti veel sellistel juhtudel, kus suure raha eest tehakse väga väike ost, et rohkem vahetusraha tagasi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles