Berlusconi eitab suhet alaealise prostituudiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi.
Silvio Berlusconi. Foto: SCANPIX

Itaalia peaminister Silvio Berlusconi tõrjub süüdistusi, mille kohaselt oli tal afäär alaealise prostituudiga.

Berlusconi sõnul on süüdistused välja mõeldud tema poliitiliste oponentide poolt, kes tahavad temast vabaneda, vahendab CNN.

 «Kuid sel korral nad ületasid igasuguse piiri,» seisis Berlusconi ametlikus teadaandes. «Muda langeb nende peale, kes kasutavad õigust poliitilise relvana.»

«Juriidilisel mahhinatsioonil ei õnnestu meid peatada või eemaldada meid meie pühendumise juurest muuta riiki. Ka seekord ei lähe see neil korda,» jätkas Berlusconi.

Berlusconi on parasjagu uurimise all, kuna astus mullu veebruaris vahekorda 17-aastase ööklubi tantsija Karima El Mahroughiga. Ruby hüüdnime kandev neiu suhe Berlusconiga «Bunga Bunga» afääris jätkus maini.

Üleeile teatas Ruby telekanalile antud intervjuus, et ta ei ole Berlusconiga maganud. «Kui tahate kirjutada, siis kirjutage asju, mis vastavad tõele, mitte selliseid valesid,» sõnas ta ajakirjanikele ja prokuröridele.

Samas tunnistas ta, et sai peaministrilt 7000 eurot kui nad esimest korda kohtusid, kuna tema sõber ütles Berlusconile, et tüdruk vajab abi. Samuti tunnistas Ruby, et oli kutsutud mitmele Berlusconi korraldatud õhtusöögile, kuid ei tundvat teda kuigi hästi.

Lisaks olevat Ruby väitnud, et ta on 24-aastane, kuna ei tahtnud, et inimesed teaksid, et ta on alaealine.

Milano prokurörid avasid kohtuasja seejärel, kui Berlusconi detsembris tänu oma kontaktidele Ruby vanglast välja aitas. Maikuus arreteeriti Ruby nimelt vargusesüüdistusega.

Peaminister eitab, et tal oleks üldse kunagi olnud mingeid suhteid prostituutidega ning samuti lükkab ümber kuulujutud nagu korraldaks ta metsikuid pidusid oma villas.

Berlusconi vastu on korraga avatud mitu kohtuasja. Teda süüdistatakse pistise andmises ühele kohtu tunnistajale, võimu kuritarvitamises, maksupettuses ja veel teisteski finantskelmustes.

Berlusconi on alates 1994. aastast, kui ta peaministriks tõusis, kohtusse kaevatud 17 korral, kuid ta on Itaalias jätkuvalt populaarne poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles