Põhja-Tallinna vanema asetäitja kaebas Eesti Ekspressi pressinõukokku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna kandidaadi Olga Ivanova valimisreklaam.
Keskerakonna kandidaadi Olga Ivanova valimisreklaam. Foto: Mihkel Maripuu

Põhja-Tallinna linnaosavanema asetäitja Olga Ivanova kaebas Eesti Ekspressi eelmisel nädalal ilmunud artikli pärast pressinõukogusse.

Keskerakonda kuuluv Ivanova ei ole rahul 3. veebruaril ilmunud artikliga «Miks suhtleb riigikokku pürgiv kaunitar professionaalse kelmiga?». Ivanova hinnangul rikkus Eesti Ekspress artikliga tema õigusi ja kahjustas tema mainet.

Eesti Ekspress kirjutas neljapäeval, et sai vihje, milles Ivanovat seostatakse pettur Mark Ellenbergiga. Vihje andja sõnul viibis Ivanova koos Ellenbergiga 2009. aasta juulis ühes hotellis ning mõlemad lahkusid arvet maksmata. Hotelli omanik ütles Eesti Ekspressile, et võlg on 10 000 krooni, mis tähendab seitset ööpäeva kaheses toas. Ajalehe andmetel kandis Mark Ellenberg varem nime Mark Sidorenko ning meest on kelmuste eest korduvalt karistatud.

Hotelli omaniku sõnul oli koos Ellenbergiga hotellis noor naine, kes elas hotellis vähemalt kaks ööd. «Ma ei teadnud, kes see daam on, ja alles nüüd, nähes linnas tema plakatit, tundsin ta ära. Tõepoolest, see oli Olga Ivanova,» ütles hotelli omanik Eesti Ekspressile.

Eesti Ekspressi artiklist selgub, et ajakirjanik küsis kommentaari ka Olga Ivanovalt, kes teatas kirjalikus vastuses, et kuna küsimused ei ole seotud tema tööga, ei näe ta põhjust neile vastata.

Olga Ivanova kandideerib Keskerakonna nimekirjas 6. märtsil toimuvatel valimistel riigikogusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles