Mehed röövisid rongis piletimüüjat

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile röövisid kaks meest hilisõhtul Türile sõitnud rongis kassiiri, röövlite saagiks langes nii raha kui pileteid.

Rööv toimus eile kella 22.26 ajal Tallinna-Türi reisirongis, mis peatus Raplamaal Lohu raudteejaamas, teatas Lääne prefektuur.

Lohu peatuses tõmbasid kaks meest kassiiri kaelast ära käekoti, kus oli sularaha ja sõidupiletid. Edelaraudtee andmetel langes röövlite saagiks veidi enam kui 5000 krooni.

Rööv toimus viimase vaguni tamburis ning viimases vagunis oli kaks inimest, kuid nemad juhtumisse ei sekkunud, ütles Edelaraudtee teenindusjuht Margus Kehva Postimees.ee'le.

«Hetkel, kui rong uksed avas, haaras üks mees teenindaja õlalt rahakoti ja jooksis rongist välja,» kirjeldas Kehva raharöövi. Kuna kõik toimus nii kiiresti, ei jõudnud teenindaja kedagi appi kutsuda.

Kehva kinnitusel raharööve Edelaraudtee rongides varem toimunud ei ole.

Teenindusjuhi sõnul on turvameetmed ka täna väga head ning muudatusi kavas ei ole. «Nii hull olukord ei ole, et turvamees peaks koos teenindajaga rongis liikuma, lisaks politseile teeme koostööd G4S turvafirmaga,» selgitas ta.

Kassiir juhtumis viga ei saanud ning vaatamata eile hilisõhtul juhtunud röövile teenindas täna kell 5.28 Türilt Tallinna väljunud rongi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles