Kutser eemaldas Twitterist kriitilised kommentaarid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kutser Twitteris
Priit Kutser Twitteris Foto: Internet

Tallinna abilinnapea nõunik, Keskerakonna liige Priit Kutser kustutas täna Twitteris oma eilsed kommentaarid, milles ta pidas Haapsalu lastekodu põlengut näiteks sotsiaalvaldkonna alarahastatusest ning selle eest vastutavaks valitsust.

Kutser kirjutas eile Haapsalus puhkenud tulekahju järel Twitteris: «Meid on niigi vähe siin Eestimaal ja nüüd on meid veel 10 võrra vähem! Eesti vajab võimuvahetust!» ja «Haapsalu lastekodu põleng on näiteks sellest, kuidas IRLi ja Reformierakonna valitsuse kärpekirves on laastanud Eesti sotsiaalsüsteemi.»

Täna keskpäevaks olid need kommentaarid ta Twitteri kontolt kustutatud ja asendatud sissekandega: «Avaldan Haapsalu tragöödias kannatanutele siirast kaastunnet.»

Sotsiaalminister Hanno Pevkur oli Kutseri eilsetest väljaütlemistest hämmingus. «Ma ei tea, mis kohaga see inimene üldse mõtleb?» laiutas Pevkur Postimees.ee kommentaaripalve peale käsi.

Minister kinnitas, et lastekodude pearahastuses pole masu tõttu suuri muutusi toimunud. «Aga ma jätaks teema sisu üldse kõrvale. Tulla mõtte peale – tõmmata selline juhtum valimiste vankri ette… Tule taevas appi, kus on selle inimese mõtlemine,» ohkas Pevkur.

«Kas temal inimlikkust üldse pole? Me räägime lastest, me räägime hukkunutest, kellel olid vanemad-sugulased. Minu jaoks täiesti arusaamatu ja käsitlematu, kuidas üks inimene sellise mõtte peale praegu võiks tulla?» imestas minister. «Eks see inimene ise teab, mida ta selle kirjutise kirjutamise ajal mõtles, kas ta tõesti on nii küüniline… Minu jaoks on see vastuvõetamatu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles