Välisminister Paet lendas Liibanoni

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välisminister Urmas Paet lahkumas Liibanonis röövitud seitsme Eesti jalgratturi teemal ministeeriumis toimunud pressikonverentsilt.
Välisminister Urmas Paet lahkumas Liibanonis röövitud seitsme Eesti jalgratturi teemal ministeeriumis toimunud pressikonverentsilt. Foto: Priit Simson

Eesti välisminister Urmas Paet sõitis esmaspäeva varahommikul Beirutisse, et kohtuda Liibanoni juhtide ning teiste ametiisikutega seitsme röövitud Eesti turisti teemal.

Välisministeeriumi pressiesindaja Mariann Sudakov kinnitas pühapäeva hilisõhtul Postimees.ee'le portaali Naharnet.com infot, et minister Paet lendab Frankfurti kaudu Beirutisse, teda saadavad reisil välisministeeriumi ametnikud.

Sudakovi sõnul pole Liibanoni sõidu põhjuseks mingi uus informatsioon röövitud jalgrattaturistide kohta.

Välisministril on Beirutis kavas kohtumised president Michel Sulaymani, peaminister Najib Mikati, siseminister Ziad Baroudi, parlamendi esimehe Nabih Berri ning teiste ametiisikutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles