Viisitamm soovitas Kesknädalale lõpu teha ja eestlaste usaldus võita

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm
Mart Viisitamm Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Keskerakonna Pärnu piirkonna aastakoosolekul esitas piirkonna esimees Mart Viisitamm kümmekond ettepanekut, kuidas erakonna mainet parandada, kuid tema vastuhakk partei pealiinile ei leidnud piisavalt toetust.

Viisitamme arvates tuleb erakonna tulubaas taastada, taandudes kõigepealt kinnisvaraärist, samuti tuleks tagasi võita eestlastest valijate usaldus, kaaluda Kesknädala väljaandmise lõpetamist ja lõpetada koostööleping Ühtse Venemaaga, vahendab ERR Uudised.

Erakonna juhtimisest aga peavad taanduma need, kes on seotud endiselt KGB ohvitserilt raha küsimisega: «Meie poliitika käib Venemaa ümber: nõupidamised Moskvas, raha Venemaalt, nüüd juba väidetavalt riigikogu liikmete arvutis ka eelnõud muuta Eesti riik kakskeelseks,» rääkis Viisitamm.

Pärnu keskerakondlasi pealinnast tervitama tulnud Tallinna linnavolikogu liige Evelyn Sepp ütles, et ei pea Viisitamme ettepanekuid radikaalseks, sest sama mure on paljudel erakonna liikmetel.  

Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni sõnul on erakond oma 20 aastaga olnud pidevas arengus ja loomulikult on neil ka lahendust vajavaid probleeme, kuid Viisitamme sõnavõttu kommenteerides ütles ta, et niimoodi saab rääkida vaid Keskerakonna vaenlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles