Hooletu loomapidaja jättis kassid kuuks ajaks piinlema

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kolm kassi, kes ühest Saaremaal Kaarma vallas asuvast majast vangistusest päästeti, olid nii näljased, et söögiks oli läinud kõik, mil vähegi toidulõhna juures.

Kolm kassi leiti majast, mille rootslannast omanik oli sõitnud koju Rootsimaale, jättes kassid kümne päeva toidu- ja veevaruga majja luku taha. Kuid ka kuu aja pärast polnud vanaproua veel Saaremaal tagasi, kirjutas Saarte Hääl.

Saaremaa veterinaarkeskuse juhataja Toivo Jürissoni sõnul avanes talle koos politseinikuga majja sisenedes vaatepilt, mis hea loomapidamise mõistest kauge kaarega mööda käib.

«Köögis oli kaks plastikust nõud, mis olid poolest saadik täidetud häguse veega. Köögipõrandal ja pliidil oli hunnikus suur osa ammu tühjaks saanud kuivtoidukotte,» kirjeldas Jürisson ja lisas, et mingit toitu majast ei leitud. Küll vedeles seal tema sõnul ohtralt rooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles