Ärimees kinkis avarii tõttu liinibussita jäänud Ruhnule uue ühissõiduki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruhnu ekspress praamiootel Munalaiu sadamas.
Ruhnu ekspress praamiootel Munalaiu sadamas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ruhnu vallavanema Aare Sünteri sõnul oli saare elanike üllatus väga suur, kui vaid mõned päevad pärast vana bussiga toimunud avariid saabus saarele uus buss.

Eelmisel teisipäeval juhtus Ruhnu saarel avarii, mille järel jäi vald bussita. «Kui sissekirjutuse kohaselt Ruhnu valla elanik Aivar Tuulberg avariist kuulis, hakkas ta tuttavate abiga kiiresti uut transpordivahendit otsima,» rääkis Aare Sünter Saarte Häälele.

Kaks päeva hiljem oli buss vallavanema sõnul välja valitud, kolmandal päeval kleebiti külgedele kirjad «Ruhnu Ekspress» ning laupäeva õhtul saabus Ruhnu vallale kingitud buss praamiga saarele.

«Tuulberg on ka varem Ruhnu saarele erinevat tehnikat ja seadmeid toonud. Hea, kui on inimesi, kes oma võimalusi kasutades hoolivad ka teistest,» sõnas Sünter. Buss ei ole vallavanema sõnul küll «otse poeletilt», kuid on siiski täiesti sõidukorras ja eelmisest bussist uuem.

«Kui peale avariid oli kartus, et sellesuvisel turismihooajal harjumuspärane sadama ja küla vaheline bussiliin puudub, siis nüüdseks on probleem lahendatud,» kinnitas vallavanem.

Ruhnlastele uut bussi muretseda aidanud Aivar Tuulberg Saarte Häälele oma tänuväärset tegu kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles