Fakto peatas Maarjamäele plaanitud luksusautode esinduse ehituse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nissan Infiniti
Nissan Infiniti Foto: AFP / Scanpix

Infiniti, Fiati, Iveco ning Nissani autode edasimüüja AS Fakto jättis rahalistel põhjustel pooleli Pirita teele Maarjamäe külje alla kerkima pidanud Infiniti keskuse ehituse, kirjutab Eesti Päevaleht.


«Peatasime ehituslepingu majanduskeskkonnas toimunud oluliste muutuste tõttu,» ütles Fakto juhatuse esimees Raul Kastani ajalehele.



Kuni 40 miljoni kroonise eelarvega Panorama Plaza ehitus on Kastani sõnul peatatud alates novembri algusest kuni kolmeks kuuks. Ehitus peaks jätkuma hiljemalt veebruaris, mil hoone pidanuks juba valmima. Ehituse peatamise täpsemaid põhjusi Kastan ajalehele täpsustama ei soostunud.



Kahekorruselise hoone teise korruse ostuks eellepingud sõlminud ärimehe Dmitri Jerjomini sõnul olid ehituse peatamise põhjuseks raskused laenu saamisel.



Varem avaldatud info kohaselt loobus Fakto selle aasta veebruaris Alfa Romeo autode müügist ning teatas, et plaanib keskenduda Nissanile ning Fiatile. (BNS)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles