Presidendi vastuvõtul osaleb umbes 800 külalist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 89. aastapäevale pühendatud presidendi vastuvõtt Tartus. Evelin ja Toomas Hendrik Ilves.
Eesti Vabariigi 89. aastapäevale pühendatud presidendi vastuvõtt Tartus. Evelin ja Toomas Hendrik Ilves. Foto: Sille Annuk

President Toomas Hendrik Ilves kavatseb kutsuda 24. veebruaril Jõhvi kontserdimajja iseseisvuspäeva vastuvõtule umbes 800 külalist.

Presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja Kaidi Aher ütles BNSile, et täpset arvu ei ole praegu veel võimalik öelda.

«Jõhvi kontserdimaja mahutab veidi üle 800 inimese, vastavad on ka piirid 24. veebruari vastuvõtule kutsutute osas,» märkis Aher.

President Toomas Hendrik Ilves soovib korraldada Eesti vabariigi 91. aastapäeva piduliku kontserdi ja sellele järgneva vastuvõtu tänavu 24. veebruaril Ida-Virumaal Jõhvi kontserdimajas.

Lisaks aastapäeva pidulikule osale Jõhvis korraldatakse iseseisvuspäeva paraad samuti Ida-Virumaal - Narvas.

Mullu korraldas president Ilves vastuvõtu traditsiooniliselt Tallinnas Estonia kontserdisaalis, 2007. aastal aga erandina Tallinnast väljas Tartus Vanemuise teatris.

Pidulikule vastuvõtule kutsutud peavad ise endale Jõhvis või selle lähemas ümbruses ööbimiskoha leidma või vastuvõtu lõppedes koju sõitma, kuna presidendi kantselei ei kavatse neid öömajaga varustada.

Presidendi pressiesindaja Toomas Sildam on varem öelnud, et presidendi vastuvõtu külalistel ei tohiks ööbimiskoha leidmisega probleeme tekkida, kuna Ida-Virumaa on kiirelt arenev piirkond, kus on mitmeid väiksemaid või suuremaid majutusasutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles