Ida-Viru maavanem loobub iseseisvuspäeva pidulikust vastuvõtust

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiklikel tähtpäevadel heisatakse lipud.
Riiklikel tähtpäevadel heisatakse lipud. Foto: Ove Maidla

Seoses Eestit tabanud majanduslanguse ja riigiasutustes kehtestatud kokkurežiimiga jätab Ida-Viru maavanem 20. veebruarile kavandatud Iseseisvuspäeva piduliku vastuvõtu Kohtla-Järve kultuurihoones ära.

«Ei ole kohane korraldada maavanema pidulik vastuvõtt ajal, mil kogu Eesti Vabariik pingutab kokkuhoiu nimel. Meil kõigil – nii ettevõtetel, riigiasutustel kui ka inimestel – tuleb täna mõelda selle üle kuidas käesolev ja ka järgmine aasta vastu pidada,» ütles Ida-Viru maavanem Riho Breivel maavalitsuse pressiteate vahendusel.

Breivel lisas, et meil kõigil tuleb anda oma panus, et riigi eelarvest oleks võimalik need vajalikud 8 miljardit krooni kokku hoida.

Samas tänab maavanem kõiki idavirulasi toeka panuse eest maakonna arengusse ning õnnitleb neid kogu südamest saabuva pidupäeva puhul.

Ida-Viru maavalitsuse pressiesindaja Anti Ronk ütles Postimees.ee'le, et vastuvõtu ärajätmisega säästetakse ligikaudu 60 000 krooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles