Ussisoo teelõigul põrkas kokku kaks veoautot

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo/Järva Teataja

Täna kella 16.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Tartu maantee 73. kilomeetril, kus põrkasid kokku kaks veokit.

Liiklusõnnetuse tõttu on liiklus suletud, politsei soovitab ümbersõitu Tartu-Jõgeva-Aravete või Tallinna-Rapla-Türi maantee kaudu, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Kell 17.50 kinnitas operatiivkorrapidaja sündmuskohalt Järva Teatajale, et liiklus on suletud veel vähemalt paar tundi, sest veokid on raskelt vigastada saanud ja nende teisaldamine on raskendatud

Esialgse info kohaselt põrkasid Tallinna-Tartu maanteel kokku kaks veokit, üks neist poolhaagisega, inimesed liiklusõnnetuses kannatada ei saanud.

Õnnetuspaigas oli liiklus suletud, mistõttu politsei suunas liikluse ümber Koselt alates suunaga Tartu poole ja Mäost suunaga Tallinna poole.

Kell 19 avati liikluseks üks sõidusuund ning maanteeinfokeskuse ja politsei teatel on liiklus nüüdseks taastunud. Ligemale kolm tundi oli maanteel liiklus suletud.

Esialgse teabe kohaselt suundusid mõlemad autod Tallinna poole. Üks neist oli teepervel seisma jäänud.

Madalalt paistnud päikese tõttu ei näinud Soome registrimärki kandva auto juht enda ees seisvat veokit ja sõitis talle otsa.

Õnnetus juhtus, kui tee ääres tehnilise rikke tõttu parkinud haagisega veoautole Scania, mida juhtis kaine 1948. aastal sündinud meesterahvas, sõitis tagant otsa veoauto Volvo, mida juhtis kaine 1942. aastal sündinud meesterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles