Madonna palkas lapsehoidjaks mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: AFP / Scanpix

Madonna palkas adopteeritud poja eest hoolitsema meessoost lapsehoidja, vahendab femalefirst.co.uk.

 

Popstaar otsis 23-kuusele David Bandale lapsehoidjat, kuid mõistis, et ei suuda leida ühtki sobivat naissoost kandidaati ning otsustas palgata mehe. Lapsehoidja asub elama Madonna luksuslikus Londoni kodus koos lauljatari, tema abikaasa Guy Richie ning Madonna kahe teise lapse, kümneaastase Lourdes´i ja seitsmeaastase Roccoga.

Teadaolevalt asub äsjapalgatud lapsehoidja hoolt kandma ainult Davidi eest, kelle Madonna adopteeris eelmise aasta oktoobrikuus Malawist.

Lapsehoidja peab järgima rangeid majareegleid, mille hulka kuulub ka seksist, televiisorist ning ajalehtedest ja ajakirjadest eemale hoidmine.

«Ta asub nende juurde elama, et ta saaks olla 24 tundi ööpäevas kättesaadav. Talle on antud erilised juhised, mille järgi ei tohi ta kunagi tüdruksõpra koju tuua, ega külla kutsuda ühtki naistuttavat, kes on alla 30 aasta vana,» ütles Madonnale lähedalseisev isik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles