Kylie Minogue läheb laste saamiseks operatsioonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: AFP / Scanpix

Kylie Minogue plaanib minna revolutsioonilisele lõikusele, et tal oleks võimalik lapsi saada, vahendab entertainmentwise.com.


Lauljatar kartis seni, et ta ei saa 2005.aastal rinnavähi raviks toimunud kemoteraapiatõttu enam lapsi, kuid nüüd pakuti talle lootusekiirt uue operatsiooni näol, mis võimaldaks tal loomulikul teel last eostada.

«Ta teab, et aeg ei seisa paigal ja ta tahab pere luua pigem varem, kui hiljem,» ütles lähedalseisev isik ajalehele The Sun.

«Kylie on käinud nõu saamas selle jaoks, et teada, kas ta on füüsiliselt võimeline last saama ja praeguseks on meditsiin piisavalt arenenud, et ta kavatseb operatsiooniplaaniga kaasa minna.»

Lisaks plaanib Minogue oma endise poiss-sõbra, Oliver Maritneziga taas leivad ühte kappi panna, sest just tema on lauljatari arvates see mees, kellega koos pere luua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles