Mischa Bartonil on Hollywoodi pidudest kõrini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mischa Barton
Mischa Barton Foto: AP / Scanpix

Telesarjast O.C. tuntud kaunitar Mischa Barton teatas hiljuti, et ta on tüdinenud Los Angelese ülbetest seltskonnastaaridest, kirjutab ajaleht The Sun.

Näitlejatar läks hiljuti riidu Paris Hiltoniga, kui ta teatas, et tema arvates vihkab Hilton kõiki omavanuseid, kes temast edukamad on.

Enne seda sõnaõvttu pidutses Barton regulaarselt Hollywoodi klubides koos oma tollase poiss-sõbra Brandon Davise ja sõbranna Nicole Richiega. Kui nüüd tahab naine, et teda tõsiselt võetaks ja ta kavatseb suurlinna klubide ja pidude tuledesärast eemale hoida.

«Kui ma Hollywoodi jõudsin, ei teadnud ma sellest ärist mitte midagi ja ei teadnud ka seda, et sealt ei leia endale just parimaid sõpru. Kui sa oled selles eas, teed sa vigu ja mul võttis aega, et leida endale sõbrad, keda ma vajasin ja kellega mul on tõeliselt mugav koos olla,» ütles Barton.

«Ma olen võrdlemisi eraklik inimene, minu ümber ei näe kunagi rohkem kui nelja või viit tõelist sõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles