Modellid sportisid külma ja koleda ilma kiuste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Mikomägi
Evelyn Mikomägi Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

«Edukas saab olla vaid see modell, kes teab, kuidas toituda tervislikult ja kel jätkub tahtejõudu ka regulaarselt trenni teha,» ütles üks esimese modellide tervisepäeva korraldajaid Evelyn Mikomägi.

Modelliagentuuri Living Models juhina puutub Evelyn oma igapäevatöös kokku modellielu kohta käibivate müütidega, millest kõige levinum on, et modellid peavad nälgima, kirjutas SL Õhtuleht.

«Eks seda arvamust ole meediaski võimendatud,» nentis Evelyn.

Nii panidki Evelyn ja teise suure modelliagentuuri Baltic Models Eesti koordinaator Victoria Kass pead kokku ja otsustasid korraldada modellidele oma tervisepäeva.

Evelyn ja Victoria olid modellide tervisepäeva põhjalikult ette valmistanud: wellness-telgis sai tervisenõuandeid, Nõmme spordikeskuse jõusaalis jagas huvilistele näpunäiteid treener Jaanus Kütt, tervislikust ja tasakaalustatud toitumisest rääkis Tallinna Ülikooli tervisekasvatuse õppetooli dotsent Raul Mardi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles