Pitt ja Jolie kaaluvad Berliini kolimist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: Reuters / Scanpix

Brad Pitt muretseb, et tema naine Angelina Jolie on viimastel kuudel liiga kõhnaks jäänud ja usub, et Hollywoodist Berliini kolimine aitaks Jolie stressitaset alandada.

Briti ajalehe Mirror andmeil olevat Brad sõpradele kurtnud, et Hollywoodi saledusekultus on lõpuks ka Jolie’t mõjutama hakanud ning naise kehakaal valmistab talle muret. Pitt näeb kõmupiltnike ja meediatähelepanu eest põgenemiseks lahendusena Saksamaale kolimist, kirjutab Entertainmentwise.

«Tahan, et Angelina pääseks rambivalgusest eemale,» olevat Pitt ühele sõbrale öelnud ning kinnitanud, et perekond plaanib kolida Berliini ja Angelina kaalub näitlemisest loobumist.

«Me ei taha, et meie lapsed käiksid Hollywoodis koolis – parim oleks, kui nad saaksid õppida Berliinis. Me armastame seda linna. Berliin on nii vaikne, tasakaalukas ja paparazzodest eemal,» olevat Pitt öelnud.

Jolie, kelle ema jaanuaris suri, on varem tunnistanud, et pärast lähedase kaotamist on tal kaaluga probleeme tekkinud.

«Olen alati sale olnud ja sel aastal kaotasin oma ema, seega olen palju läbi elanud. Mul on neli last ja ma lõpetasin just rinnaga toitmise. Oma toidusedeli paika saamine on raske,» tunnistas Jolie ühes intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles