Noored läänevirulased aitasid naabermaakonna noori

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva noortekeskuses korraldati lastele pidu.
Narva noortekeskuses korraldati lastele pidu. Foto: Erakogu

Kadrina keskkooli õpetajad Evelin Tiiter ja Mai Fäelmann kirjutasid projekti "Andja süda rõõmustab", mille kaudu sooviti aidata Narvas elavaid lapsi, kelle perekonnad on vanemate töökaotuse tõttu raskustesse sattunud.



Kuigi projekti rahastamistaotlust ei rahuldatud, otsustati plaan siiski ellu viia.


"Mõtlesin, kas tõesti jääb raha puudumisel hea tegu ära," ütles Evelin Tiiter ning kutsus ka Kadrina vallalehe kaudu inimesi üles andma heategevuseks kudumeid, hügieenitarbeid, kooli- ja kunstitarbeid, hoidiseid, kodumaised aed-, juur- ja puuvilju.

Üleskutsega tulid kaasa Kadrina ja Hulja lasteaed ning mitmed eraisikud. Samuti andsid paljud õpilased eelmisel nädalal Kadrina keskkoolis toimunud heategevuslikul jõululaadal saadud müügitulu Narva laste heaks.

Koos MTÜ Rõõmsa Päeva ja Rakvere Karmeli koguduse noortebändiga käisid Kadrina koolilapsed läinud reedel Narva noortekeskuses, kus korraldasid peo Narva lastele. Ettevõtmisele kogunes umbes 80 Narva last ja noort.

"Vene lapsed ja noored olid väga avatud ning oli hea näha, kuidas integratsioon toimis. Meie lapsed jäid samuti ettevõtmisega rahule. Oli hea kogeda, et abistamiseks on vaja eelkõige head tahet ja pealehakkamist, häid inimest leidub alati. Projekti "Andja süda rõõmustab" nimel täname kõiki rõõmsaid andjaid," rääkis Tiiter.

Kogutud annetused anti üle Narva noortekeskusele, kus tegeldakse majanduslikku puudust kannatavate laste abistamisega iga päev, pakkudes suppi ja riideid, samuti sisustades nende vaba aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles