Töö Soomaal tõi ametnikele teenetemärgid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Leivits.
Agu Leivits. Foto: Urmas Luik

Keskkonnaameti peadirektor Andres Onemar tunnustas Pärnu-Viljandi regiooni looduskaitse juhtivspetsialisti Agu Leivitsat ameti kuldse teenetemärgiga ja kolme töötajat, sealhulgas Pärnu-Viljandi regiooni kaitse planeerimise spetsialisti Murel Meriveed hõbedase teenetemärgiga.



“Esimest korda väljaantavad ameti kuld- ja hõbemärk on kõige suurem tunnustus ameti töötajale ameti eesmärkide täitmiseks tehtud töö eest,” ütles Andres Onemar. “Sel aastal leidis tunnustust Eestile rahvusvahelist tuntust toonud töö Soomaa rahvuspargis ja regioonispetsialistide hea koostöö kohalike elanike, arendajate ja partneritega.”



Hõbemärgi saanud Murel Merivee ja kuldmärgiga tunnustatud Agu Leivits tegelesid sihikindlalt rahvusvahelise projektiga, mille tulemusel võeti Soomaa rahvuspark vastu Euroopa põlislooduse võrgustiku (PAN Parks) liikmeks.



Projekti käigus toimus tihe ja tulemuslik koostöö rahvuspargi elanike ja selles piirkonnas tegutsevate arendajatega, mis on oluline kaitseala eesmärkide saavutamisel. Tänu PAN Parks liikmelisusele suureneb Eesti tuntus Euroopas ja see annab rohkem võimalusi kaitsealaga seotud partneritel loodussäästlikult arendustegevusega tegelda.



Vastavalt statuudile antakse hõbemärk ameti töötajale silmapaistvalt hea teenistuskohustuste täitmise eest ning kuldne teenetemärk kas ameti töötajale või inimesele väljastpoolt teenete eest ameti tegevusvaldkonna arendamisel ja eesmärkide saavutamisel.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles