Kesklinn ja Põhja-Tallinn saavad linnaosavanemad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna valitsuse hoone Nunne tänaval.
Kesklinna valitsuse hoone Nunne tänaval. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas toetada Aini Härma Kesklinna linnaosavanema kohale ja Karin Tammemägit Põhja-Tallinna linnaosavanema kohale.


«Nii Aini Härm kui ka Karin Tammemägi on suure omavalitsustöö kogemusega,» ütles Keskerakonna peasekretär Priit Toobal. «Tallinna Nõukogu toetas nende kandidatuure linnaosavanemateks. Nüüd esitab linnapea Edgar Savisaar nõukogu poolt toetatud ettepanekud Kesklinna ja Põhja-Tallinna halduskogudele arutamiseks.»



Aini Härm on varem töötanud Mustamäe linnaosavalitsuses spetsialistina, Kesklinna valitsuses haridus- ja kultuurinõunikuna ning siiani oli Härm ametis Tallinna linnavalitsuses arenguteenistuse arengukavaosakonna juhatajana. Aini Härm on Keskerakonna ridadesse kuulunud juba üle seitsme aasta.



Karin Tammemägi on olnud Loksa linnapea ning Harju maavalitsuse haridusosakonna juhataja. Tammemägi ütles, et tahab Põhja-Tallinnas enam tähelepanu pöörata haridus- ja sotsiaaltööle.



Keskerakonna ja sotsiaaldemokraatide koalitsioonileppe kohaselt kuulub Keskerakonnale seitse linnaosavanema kohta ning sotsidele üks. Tallinna linnavalitsus on ametisse nimetanud Keskerakonna esitatud Nõmme linnaosavanema Rainer Vakra, Pirita linnaosavanema Tiit Teriku, Lasnamäe linnaosavanema Kalle Klandorfi, Kristiine linnaosavanema Mihhail Korbi. Haabersti linnaosa vanemaks nimetatakse täna taas Viktor Vassiljev. Sotsiaaldemokraatide ettepanekul sai Mustamäe vanemaks Lauri Laats.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles