Hulja väikefirma laienes Kadrinasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrinas avatud lihapoega lisandus vallakeskusesse neljas toidukauplus.
Kadrinas avatud lihapoega lisandus vallakeskusesse neljas toidukauplus. Foto: Meelis Meilbaum

Viisteist aastat tagasi Kadrina vallas Hulja asulas tegevust alustanud osaühing Raineri Grupp avas Kadrinas lihapoe, mis on vallakeskuses neljas toidupood.


Äriühingu tegevjuht Tiiu Aunapuu ütles, et kaupluses on peale liha müügil ka oma kulinaartooted. Neist populaarsemad on sült ja pasteet.



Aunapuu sõnul Kadrinas tegutsevale kolmele poele nad konkurentsi pakkuda ei kavatse. "Seepärast me leiba ja piima müüma ei hakkagi," selgitas osaühingu müügijuht ja lisas, et kaupluse avamise idee tuli sellest, et paljud inimesed Kadrinast käisid Huljal nende tooteid ostmas.



Uue poe avamise järel võivad müüginumbrid Huljal küll senisest väiksemaks jääda, kuid lõppkokkuvõttes loodetakse kasumis püsida.



Äriühing ise loomi ei kasvata, vaid ostab sisse. Töötlus käib aga omal jõul. Ettevõte annab tööd kaheksale inimesele.



Kadrinas kauplust omav suurärimees Oleg Gross ütles, et konkurents kaubandusturul on klientide jaoks ainult tervitatav. "Uue lihapoe avamine OG Elektra kaupluse kõrvale kohustab ka meie firma kaubandusketi töötajaid Kadrinas rohkem pingutama, et paremini kliente teenindada ja pakkuda neile kvaliteetset kaupa," lisas Gross.



Kadrina vallavanem Aivar Lankei ütles kaupluse avamist kommenteerides, et omavalitsusel on millegi avamise üle alati hea meel. "Praegusel ajal on see valla jaoks märkimisväärne sündmus," sõnas ta.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles