Nädalakokkuvõte: eurolaul rõõmustas, vihastas ja šokeeris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolaulu «Leto svet» meeskond
Eurolaulu «Leto svet» meeskond Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eelmise nädala põhiteemaks oli eurolaul ja kõik sellega kaasnev. Samuti pakkus nädal kümneid kurioosumeid ja šokeerivaid välisuudiseid. Hoo on aga sisse saanud ka kodumaised sarjad.

Esmaspäev

Nädala esimesel päeval domineeris Eestis eurolaul. Hommikul pakuti välja, et tänavusel Eurolaulul kahtlustasid nõutud konkurendid vandenõu. Pajusaare hinnangul on aga Eurovisioon muutunud suureks mögaks, kuid samas on Eurovisiooni fänniklubi president Pajusaares pettunud.

Marika Tuus soovis aga teada, kas Eesti inimene vajabki ainult sellist tolamängu ja Raul Kalev esitas küsimuse: demokraatia õppetund - klounaad hukutab muusika?

Isegi blogijad vaidlesid kodumaise eurolaulu teemal.

Mujal Eestis jooksis Mihkel Raud staarisaate eelvoorus esinejale järele ja Võsa Pets paljastas käe kipsipaneku põhjuse.

Välismaal ajas Beckham Spice Girlsi laiali ja türklased leidsid Hitleri «kadunud laevastiku».

Kurioosumimaailmas selgus, et teismeline hakkas elama koos religiooniõpetajaga ja lotovõitja loobuks eluaastate nimel rahast.

Teisipäev

Eestis soovis Koit Toome teada, mis inimestel viga on. Janika Sillamaa varises aga laval kokku.

Maailmas selgus, et Van Damme ja Seagal oleksid Stallone'i aias kaklema läinud ja Paris Hilton osaleb lesbisarjas ning Hugh Hefner tahab viiendat korda isaks saada.

Lisaks pidi Joss Stone juuste värvimise lõpetama.

Kurioosumimaailmas päästsid üsas rabelenud kaksikud ema elu, lisaks hukkus Itaalia Alpides madratsil sõitnu, inglane vägistas aga teismelise modelli laiba ja lapse päästis allaviskamine põleva maja aknast.

Kolmapäev

Eesti eurolaul tekitab Serbias elevust, kuid Iiris Vesik teatas, et ta suurt publikut ei karda.

Samal ajal hakati Eestis otsima uusi «voodimärgajaid».

Välismaal selgus, et Jennifer Lopez ootab kaksikuid, Heath Ledger suri üledoosi tagajärjel, Victoria Beckham häbeneb oma jalgu ja uus Bondi-tüdruk on alastistseeniks valmis.

Lisaks saime teada, et rootslased võitlevad täidega, briti tüdruk võib stressi tagajärjel surra ja malaislanna kasvatas inimjalakujulise manioki.

Neljapäev

Eurolaul ei saanud puhkust nüüdki, sest Kalevi neli Balkani meest ei saa «Leto sveti» sõnadest midagi aru .

Samuti tekkis kõmu, et Kati Tootsi ja Marko Poki suhe oli nali.

Välismaal läks Mika Häkkinen naisest lahku ja tema uus kallim on väidetavalt tippmodell.

Lisaks lasti Spears haiglast välja, Sarah Michelle Gellar müüb oma alastifotod maha, Pitt ja Jolie päästsid noore autogrammiküti, Fergie tegi Michael Jacksonit järgi ja Nicholson teatas, et ta kasutab Viagrat vaid grupiseksiks.

Päevale panid punkti lood, et ostukeskuse juures vedeles peata surnukeha, teadlased lahendasid 500 aasta taguse mõrvamüsteeriumi, ülekaaluline mees lömastas oma abikaasa ja kormoran kugistas kala.

Telemaailmas jahmatas trikimees välismaalasi.

Reede

Päeva ja nädala ootamatuim uudis oli, et Kerttu ja Koidu suhe on läbi. Ja see polnud veel kõik. Eurolaul oli endiselt oluline, sest nüüd sooviti teada, kas «Leto svet» saab uued sõnad.

Lisaks tõusis Liis Lass «Ärapanija» saatejuhiks ning stiilne ja ihaldatud Ivo Uukkivi leidis uue pruudi.

Välismaad raputas uudis, et Spears lasi noorena rindu suurendada ning täna aasta tagasi suri Anna Nicole Smith.

Märksõnad

Tagasi üles