Viga saanud Pavel Londak liitub siiski Eesti jalgpallikoondisega

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht Pavel Londak vigastas reedel koduklubi Bodø/Glimti treeningul õlga ja roideid, kuid liitub sellegipoolest koondisega.


«Kui mängija kohale jõuab, siis saab vigastuse tõsidusest rohkem selgust,» kommenteeris Eesti meeskonna peatreener Tarmo Rüütli.



Pühapäevase liigamängu Bergeni Branni vastu vahele jätnud Londak liitub koondisega täna.



Väravavaht käis eile ka arsti vastuvõtul ning avaldas lootust, et vigastus mängimist ei sega. «Londak ise oli väga positiivselt meelestatud,» vahendas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht.



Vaatamata õlavalule on Londak eestlastele vajalik mängumees.


«Valikmängudele sõidab ta koondisega kindlasti kaasa,» ütles Rüütli. «Kui mees kohale tuleb, peab ta ennast piisavalt tervena tundma ja mängukõlblik olema.»



Väravavahtidest kuuluvad lisaks Londakule esimestes valikmängudes Belgia ning Bosnia ja Hertsegoviinaga kohtuva Eesti koondise koosseisu Watfordi puurilukk Mart Poom ning tema Flora ametivend Mihkel Aksalu.



«Algkoosseisu pole vaja veel välja hõigata ja seetõttu ei tea, kes väravavahtidest mängu alustab,» ütles Rüütli kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles