Oktoobris lendas Tallinna-Kuressaare liinil rekordarv reisijaid

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Aljas.
Andrus Aljas. Foto: Liis Treimann

Tänase seisuga on oktoobris Tallinna-Kuressaare liinil juba lennanud või oktoobri viimaseks nädalaks pileti ostnud 1481 reisijat, mis on ühe kuu reisijate rekordarv sel liinil.


«Reisijate arvu tugev kasv näitab selgelt, et suurema lennuki toomine liinile on ennast igati õigustanud,» lausus Andrus Aljas, Estonian Airi president ja juhatuse esimees.



Eelmise aasta oktoobris lendas Tallinna-Kuressaare liinil 1005 reisijat ning käesoleva aasta esimese üheksa kuu jooksul lendas keskmiselt 926 reisijat kuus.



Estonian Air alustas lendamist Tallinna ja Kuressaare vahel 2. oktoobril.

Lennud toimuvad 8 korda nädalas: esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Neist 7 lendu nädalas toimub riikliku dotatsiooniga ning üks lend (pühapäeviti) kommertsalustel ilma riikliku dotatsioonita.

Estonian Air teenindab liini Saare maavalitsusega sõlmitud avaliku teenindamise lepingu alusel 33-kohalise SAAB 340 lennukiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles