Pediküür taevalaotuses ja puhkus kosmoses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnair A600-850 M: lennuk mahutab 600-850 reisijat, lendab ülehelikiirusel ja on mõeldud pikamaareisideks. Meelelahutus- ja iluteenused asuvad salongi all. Istmed on intelligentsed, näiteks mõõdavad reisija kehatemperatuuri ja pakuvad massaaži.
Finnair A600-850 M: lennuk mahutab 600-850 reisijat, lendab ülehelikiirusel ja on mõeldud pikamaareisideks. Meelelahutus- ja iluteenused asuvad salongi all. Istmed on intelligentsed, näiteks mõõdavad reisija kehatemperatuuri ja pakuvad massaaži. Foto: Finnair

Tulevikus saate oma mesinädalad või suvepuhkuse veeta kosmoses, reis Euroopast Austraaliasse võtab aega kolm tundi ja kui tahate, võite tundide kaupa õhus hõljuda ja samal ajal pediküüri nautida.


Sellised ennustused on kirjas sel kuul oma 85. sünnipäeva tähistava Soome lennukompanii Finnair raamatus, milles maailma lennunduseksperdid ennustavad, kuidas lendavad inimesed täna 85 aasta pärast ehk aastal 2093.



Kuigi osa lennumasinaid näeb välja, nagu oleks nende autor üleliia palju koomikseid vahtinud, püütakse raamatus «Väljalend 2093 – viis visiooni lennunduse tulevikust» tõsiselt heita pilku tuleviku lennundusse, kus inimesed kasutavad lennukeid iga päev, lennukid on keskkonnasõbralikud (heitgaasivabad ja valmistatud korduvkasutatavatest materjalidest) ning pakuvad reisijatele ohtralt meelelahutust.



Kahjuks pole enamikku meist 2093. aastal enam elus, et seda kõike järele kontrollida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles