Superhoos James`i kolmikduubel tõi Cavaliersile võidu

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: AP / Scanpix
Korvpalliliigas NBA sai Cleveland Cavaliers lisaajal 97:92 jagu Portland Trail Blazersist tänu LeBron Jamesi järjekordsele kolmikduublile.

James viskas 26 punkti, võttis 11 lauapalli ning jagas 10 korvisöötu, tehes seitsmenda kolmikduubli sel hooajal. Leedulane Zydrunas Ilgauskas panustas võitu 21 punkti, vahendab ERR Sport.

Portlandi poolel hiilgas Brandon Roy, kes kogus 24 silma, 7 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Travis Outlaw viskas 17 punkti.

Meeskonnad tegid kahepeale kokku kõigest 10 pallikaotust, millest ainult kaks läks Cavaliersi arvele, mis on NBA rekordi kordamine. Sama on suutnud vaid Milwaukee Bucks 1. aprillil 2006, kui Indiana Pacersi vastu samuti vaid kahel korral pall kaotati.  

«Mängisime head korvpalli, tähtis, et võistkond võidab,» ei teinud LeBron James oma statistilisest reast suurt numbrit.

Cleveland juhib idakonverentsi Boston Celticsi ees ning läheks praegusel hetkel play-offis vastamisi Chicago Bullsiga, kuid meeskondadel on veel 12-15 põhihooaja mängu pidamata.

Tulemused:

Atlanta – Dallas 95:87, Cleveland – Portland 97:92, LA Lakers – Golden State 114:106

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles