Taiwani politsei arreteeris rahaloopija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taiwani politseinikud.
Taiwani politseinikud. Foto: AFP / Scanpix

Taiwani politsei arreteeris 55-aastase mehe, kes loopis autoaknast tänavale umbes miljon Taiwani dollarit (üle 300 000 krooni) ning põhjustas sellega korrakaitsjate hinnangul liiklusohtliku olukorra, kirjutas uudisteagentuur Reuters.

Vahistatu torkas raha loopimisega silma Taichungi linnas. Lisaks kahtlustavad korrakaitsjad, et ta võis dollareid autoaknast välja heita juba varem, oma teekonnal, mis sai alguse provintsikeskusest Taibeist. Juhtunu ajal tänavatel liikunud inimesed hakkasid raha korjama. Mõned neist jätsid summad endale, teised aga andsid üle politseile.

Lisaks põletas mees ära umbes 400 000 Taiwani dollarit (umbes 132 000 krooni) ning tal oli kaasas veel kaks kotitäit raha.

Taichungi naabruses asuvas Changhua maakonnas andis taksojuht aknast raha loopinud kliendi politseile üle. Sealse politseiametniku Lin Shih-mingi sõnul teenis rahahävitaja need summad tõenäoliselt kinnisvara müügist.

Lini teatel esitatakse mehele süüdistus teiste inimeste elu ohtu seadmises ja rahvusvaluuta hävitamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles