Justin Timberlake on Ameerika parim pop-rokk artist

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: AP Photo / Scanpix

Justin Timberlake viis Ameerika muusikaauhindade jagamiselt koju mitmeid olulisi auhindu.

Popstaar sai sellise tiitlid nagu parim mees pop-rokk artist ning tema viimane album «FutureSex/LoveSounds» sai parima souli/r’n’b albumi tiitli, vahendab NME.

Fregie sai auhindade jagamisel parima nais pop-rokk tiitli, Jennifer Lopez nimetati parimaks ladinaartistiks ning Linkin Park sai parima alternatiivrokk bändi tiitli.

Telesarja «American Idol» kasvandikud olid õhtu suurimad võitjad – sarjas osalenud Chris Daughtry bänd Daughtry viis koju kolm auhinda ning iidolisaate võitja Carrie Underwood võitis omakorda kolm kantrimuusikaga seotud auhinda.

Õhtul esinesid Duran Duran, kes esines näiteks oma uue singliga «Falling Down», Celine Dion ning Lenny Kravitz. Beyonce estitas näiteks loost «Irreplaceable» kantrilikumaks tehtud versiooni.

Ameerika muusikaauhindu jagatakse juba aastast 1973, mil Dick Clark lõi selle vastukaaluks Grammy auhindadele, et autasustada eri žanrite muusikalisi kordaminekuid.

Sel aastal hääletati võitjad esimest korda publiku poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles