Valter Parve arvates raiskavad ametnikud reisides linna raha

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Parve.
Valter Parve. Foto: Henn Soodla

Volikogu liikme Valter Parve arvates peaks Pärnu linnavalitsus lõpetama igasuguse munitsipaalturismi ega tohiks sõidutada oma ametnikke linna raha eest mööda konverentse ja kohtumisi.


Sotsiaaldemokraat Valter Parve tegi Pärnu linnavalitsusele kirjaliku järelepärimise, milles soovis teada, miks linnapea Mart Viisitamm sõitis märtsi alguses Prahasse Euroopa linnade tippkohtumisele, mis Pärnu reisist kasu sai ja kui palju see maksis.



Vastusest luges Parve välja, et kasu ei saanud Pärnu linn 12 000 krooni maksnud visiidist midagi muud, kui saadi uusi kontakte. Raadio Pärnule antud intervjuus väljendas volikogu liige arusaamatust, mida praegusel ajal nende kontaktidega peale hakatakse.



Parve peab munitsipaalturismi täielikult häbituks privileegiks, samal ajal kui linn sulgeb Ülejõe raamatukogu ja jätab linnakodanikud ilma võimalusest raamatukogus lehti lugeda. Ta kinnitas Raadio Pärnule, et on valmis minema Ülejõe raamatukogu sulgemise vastasele protestimarsile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles