Cockeri ja Ditto duett kogub raha heategevusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarvis Cocker
Jarvis Cocker Foto: Nick Pickles / WENN

Lauljate Jarvis Cockeri ja Beth Ditto poolt eelmise aasta NME auhindade jagamisel esitatud duett anti ametlikult välja, et koguda raha kodutuid inimesi toetavale heategevusorganisatsioonile.

Endine ansambli Pulp solist ja USA päritolu rokkar Ditto esitasid 2007. aasta märtsikuus Londonis aset leidnud üritusel ansambli Heaven 17 poolt kuulsaks lauldud hiti «Temptation» ning nüüd saab seda iTunesi veebileheküljelt tasu eest alla laadida, teatab WENN.

Kogu singli allalaadimisest saadav tulu ähevad Suurbritannia kodutuid toetavale heategevusorganisatsioonile Shelter.

«Tervelt 12 kuud on läinud aega, et maailm selle laulu jaoks valmis oleks – ma loodan, et te naudite seda sama palju, kui meie selle esitamist nautisime,» ütles Jarvis Cocker.

«Meil on väga hea meel et kaks muusikatööstuse kuumimat nime annetavad selle singli tulud meile. «Temptationi» alla laadimisega ei saa te endale mitte ainult suurepärase muusikapala, vaid aitate ka kodutuid kõikjal Suurbritannias,» ütles Shelteri esindaja Adam Sampson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles