Sõpruses algavad täna südamenädala üritused

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskus Sõprus.
Taastusravikeskus Sõprus. Foto: Hille Rokk

Täna kell 16 on iga oma südame sõber teretulnud taastusravikeskusesse Sõprus, kus räägitakse liikumis- ja loodusravi mõjust südamele. Järgneb tervisekõnd Sõprusest Kalevi staadionile.


Järgnevadki päevad on mõeldud südame heaks, üritused algavad kell 16 nagu täna. Homme tehakse teste ja lõpuks suundub osalejate rattamatk linnast välja. Neljapäeval jätkatakse testidega, et kontrollida südame tervist, reedel harrastatakse kepikõndi Rannapargis.



Teste tehakse nii kehalise võimekuse määramiseks kui südame töö kontrollimiseks.



Traditsioonilised on vererõhu mõõtmine, kolesterooli-, veresuhkru- ja EKG-testi tegemine, kehamassiindeksi määramine, veloergomeetriprotseduur ja südame riskifaktorite analüüs. Eelinfot saab telefonil 445 0750.



“Reedesel üritusel osaleb ka Pärnu linnapea Mart Viisitamm. Kõik osavõtukaardid lähevad loosi, auhinnad on meilt üllatuseks. Päeva lõpul pakuvad Sõpruse kokad tervislikke suupisteid,” avaldas Sõpruse müügijuht Ivi Altmäe.



Taastusravikeskuse Viiking peaarst Anne Kallit ütles, et nende majas algavad südamenädala üritused järgmisel nädalal.



Tervise sanatooriumi turundusspetsialisti Liina Schöni sõnutsi osalesid nende meedikud seekord hoopis Tallinnas Haabersti tervisepäevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles