Euroopa Komisjoni tarbijakaitse volinik tuleb Eestisse

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meglena Kuneva.
Meglena Kuneva. Foto: AFP / Scanpix

Sel kolmapäeval ja neljapäeval külastab Eestit Euroopa Komisjoni tarbijakaitse volinik Meglena Kuneva, et saada ülevaade tarbija õiguste kaitsest Eestis.

Kuneva kohtub peaminister Andrus Ansipi, majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsi ning riigikogu Euroopa Liidu asjade ja majanduskomisjoni liikmetega, teatas Euroopa Komisjoni esindus Eestis.

Kavas on ka kohtumine tarbijakaitseameti peadirektori Helle Aruniidu ning Eesti tarbijakaitse organisatsioonide ja huvigruppide esindajatega.

Arutlusele tulevad Euroopa Liidu tarbijakaitse strateegia aastatel 2007 – 2013 ja Euroopa Komisjoni algatused tarbija õiguste vallas.

Tarbijakaitse voliniku töövaldkonna eesmärgiks on tagada kogu ELis tarbijatele võrdne õiguste kaitse. Lisaks heale koostööle riiklike tarbijakaitse asutuste vahel peab volinik tähtsaks ka liikmesriikides asuvate tarbijaorganisatsioonide piisavat rahastamist.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles