President ootab valitsuselt otsustavat tegutsemist

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President ootab valitsuselt otsustavat tegutsemist
President ootab valitsuselt otsustavat tegutsemist Foto: Caro / Scanpix.

President Toomas Hendrik Ilves ütles teisipäeval koalitsioonierakondade esimeestega kohtudes, et ootab kujunenud majanduskriisi olukorras valitsuselt otsustavat tegutsemist.


«Ootan valitsuselt läbimõeldud ja otsustavat tegutsemist, mis tagab riigi jätkusuutliku toimimise ka keerulistel aegadel ning väldib riigi maksejõuetust ülemaailmse majanduskriisi võimaliku süvenemise korral,» ütles president Ilves, teatas presidendi kantselei.

Ilvese sõnul on ka oluline, et valitsuse sellel nädalal saavutatavad kokkulepped oleksid võimalikult paljudele inimestele mõistetavad ning et paratamatud ja valusad eelarvekärped ei lõikaks läbi homse arengu eeldusi.

Isamaa ja Res Publica esimehe ja Riigikogu liige Mart Laar, Reformierakonna esimees ja peaminister Andrus Ansip ning Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees ja rahandusminister Ivari Padar informeerisid riigipead võimuliidu tegevusest 2009. aasta negatiivse riigieelarve koostamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles