End netioksjonil pakkuv neiu: tegu on naljaga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19aastase kohtingut müüva neiu teatel on tegu nalja, mitte rahakerjamisega.
19aastase kohtingut müüva neiu teatel on tegu nalja, mitte rahakerjamisega. Foto: osta.ee

Internetikeskkonda osta.ee endaga kohtingu oksjonile pannud 19aastane Pärnu neiu ütles vabaajaportaalile 24tundi, et kuigi tegu on tobeda naljaga, mitte neti kaudu raha kerjamisega, kavatseb ta siiski oksjoni võitjaga kohtama minna.

Neiu, kes palus oma nime mitte avaldada, rääkis, et mõte kohtingut müüa tekkis tal sõprade ringis ja internetioksjonile ei pidanud asi üldse jõudmagi.

"Tegime lihtsalt sõpradega ühes foorumis nalja, et näha, mis saab," kinnitas tüdruk. "Üks mu tuttav noormees pani kohtingu pakkumise osta.ee-sse minu teadmata ja asjast kuulsin alles siis, kui meedia sellest kirjutama hakkas."

Pärnu neiu lisas, et üle-eestilisest meediast tulnud vastukaja kohutas nii teda ennast kui naljaga hakkama saanud noormeest.

"Me ei osanud kumbki midagi sellist oodata," tunnistas tütarlaps. "Imelik, et selline mõttetu asi kõiki nii palju huvitab. Aga kindlasti ei ole tegu mingisuguse neti kaudu rahakerjamisega, nagu kirjutas ERR. Pigem olen oma tuttava peale isegi veidi solvunud, et ta lisas pakkumisele sellised paljastavad fotod. Kui neid fotosid poleks, ei tunduks see asi ehk nii hull."

Tüdruk lubas, et oksjonil osalejaid ta siiski petta ei kavatse ja Osta.ee-s enampakkumise võitnuga läheb ta kohtama, nagu on lubatud. Oksjonil teenitud raha kavatseb ta annetada aga Pärnu kodutute loomade varjupaigale.

"Mis puudutab enesemüüki, siis seda ei teeks ma elu seeski, ennem lähen tänavale magama," ütles tüdruk, kes praegu tööl ei käi.

ERR Uudised kirjutas teisipäeval, et netioksjonil saab osta kohtingu 19aastase Pärnu neiuga. Pakkumise alghind on üks kroon, kusjuures transpordikulud maksab ostja.

Tasuda saab pangaülekandega, sularahas, deposiidikandega või osta.ee e-konto kaudu.

"Müügil ainult kohting, edasine on teie enda teha, pakkuge ja saage osa unustamatust kogemusest," seisab pakkumise kirjelduses "NB! Müügil ei ole intiimteenus, vaid tore õhtu väljas kena neiuga."

Kolmapäeva hommikuks oli kohtingu hind tõusnud enampakkumisel 60 kroonini, õhtul kella 17ks oli hind kerkinud juba 350 kroonini. Oksjon kestab pühapäevani.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles