Gulov jääb neljapaadist välja

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonid Gulov.
Leonid Gulov. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Olümpiale mineva Eesti neljapaadi treener Matti Killing teatas, et pärast Poznani MK-etappi arvati võistkonnast välja varumees Leonid Gulov. Pekingiks valmistumist jätkavad need neli sõudjat, kes eelmisel aastal maailmameistrivõistlustel 8. koha said - Allar Raja, Igor Kuzmin, Vladimir Latin ja Kaspar Taimsoo.

Poznanis prooviti Gulovit Taimsoo asemel. «See seltskond ei teinud ühelgi päeval head sõitu,» vahendab SL Õhtuleht Killingu sõnu. «Gulovi sulandumine paati ei õnnestunud nii lühikese ajaga. Lisaks halvenenud koostööle nõrgenes ka paadi roolimine. Pärnu jõel, kus treeningu ajal rada pole, ei torganud puudused niimoodi silma. Võistlusolukorras tulid need välja.»

Killing lisas, et mõistagi pole Gulov nõrk sõudja, kuid olümpiamängudeni jääb liiga vähe aega, et katsetamist jätkata ja oodata ideaalse koostöö saabumist: «Aga me vähemalt ei saa hiljem öelda, et pole ka varuvarianti proovinud. Lisaks on nooremate meeste tervis kindlam - Gulov jättis seljavalu tõttu paar treeningut vahele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles