Pajusalu ja Pihlak istusid pingil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu (vasakul) ja Roeselare Knacki hollandlasest sidemängija Nico Freriks.
Raimo Pajusalu (vasakul) ja Roeselare Knacki hollandlasest sidemängija Nico Freriks. Foto: CEV
Belgia võrkpallimeistrivõistlustel said võidumaitset tunda Raimo Pajusalu ja Marek Pihlaku koduklubid Roeselare Knack ning Lenniki Euphony, kuid paraku vaatasid eestlased seda kõike kõrvalt.

Knack alistas kodus Waaslandi Kruib-Nieuwki 3:0 (18, 23, 20) ja Euphony võõrsil Haleni Aquacare'i 3:1 (18, -28, 14, 19), kirjutab volley.ee.

«Valmistume järgmisel nädalal peetavaks Meistrite liiga kaheksandikfinaalkohtumiseks VfB Friedrichshafeniga, kuid olukord on nutune. Sellise mängupildiga on võitmise tõenäosus sama suur kui kasiinos. Servi vastuvõtt on meil korras, kuid tõste jääb aeglaseks. Noored nurgaründajad tegutsevad hästi ainult siis, kui kõik on OK,» selgitas Pajusalu.

Kui Pajusalu oli valmis mängu sekkuma, siis palavikuga võitlev Pihlak sõitis meeskonnaga kaasa juhuks, kui tema teeneid peaks viimases hädas vaja minema. «Haigus tuli rumalal ajal. Vorm oli päris hea,» ütles Pihlak.

Voor enne põhiturniiri lõppu on selge, et Knack saab teise ja Euphony neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles