Koduõuel kuuli saanud pereisa: mind tulistas maskiga mees

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Corbis / Scanpix

«Tulin trepikojast välja, astusin kümmekond sammu ja maskis mees tulistaski. Jõudsin vaid märgata, et tal oli käes pikemat sorti püss,» ütleb Aravete koduõuel raske jalahaava saanud Aron.


Tänane

Õhtuleht

kirjutab, et möödunud kolmapäeval kella 17.30 paiku kuulis Aravetel elav Aron (54) õues mingit pauku ja lippas särgiväel asja uurima.


«Ega ma siis arvanud, et kuulid lendavad. Mõtlesin, et poisikesed paugutavad, ja kutsun nad korrale. Kui oma kodu juures midagi kahtlast toimub, ei saa seda tähelepanuta jätta,» ütleb Kaitseliidu Järva maleva liige, kodualevis õiglase ja abivalmi mehena tuntud Aron.


Mees jõudis koduõuel teha vaid kümmekond sammu, kui püssikuul ta jalust niitis. Ta sai reide nii rängalt haavata, et kiirabi viis ta Tallinna Mustamäe haiglasse kirurgide käe alla.


Alevirahvas sosistab, et äsja Soomest ehitustöölt naasnud Aroni ja tema elukaaslase Pille vahele olevat tekkinud keegi kolmas või neljas ning tulistamise põhjuseks võivatki olla armudraama.


«Eks neid võõraid autosid ikka seisis nende maja ees. Mees tuli Soomest Turust töölt ja...» oletavad ühe naabermaja asukad. Aron ja Pille nimetavad toda juttu tühjaks klatšiks.


Esialgu on tulistamise kohta selge siiski vaid see, et ohvri reieluu sai kuulist nõnda kõvasti viga, et seda peab uuesti opereerima ning pereisa seepärast haiglasse jääma vahest isegi mitmeks nädalaks.


Küla peal liigub ka selline lugu, et Aron läinud Tapal ühes kõrtsis hädasolijatele appi ja tulnud auga välja võitlusest, kus vastased olnud relvastatud pesapallikurikatega. Samas poetab üks aravetelane, et politseid Aron appi kutsuma ei kippunud, vaid püüdis ikka ise kõik asjad lahendada. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles