Maakonna tublimad emakeeletundjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emakeeleolümpiaadil osalesid Pärnumaa 14 kooli õpilased.
Emakeeleolümpiaadil osalesid Pärnumaa 14 kooli õpilased. Foto: Urmas Luik

Emakeeleolümpiaadi võitjad selgusid 24. jaanuaril, osales 62 õpilast 14 koolist.


7. klasside arvestuses sai esikoha Kairi Janson ja teise koha Heleri All Tootsi põhikoolist, kolmandaks jäi Lisette Kandima Sindi gümnaasiumist. 8. klassi lastest võitis Kadri Schneider, teiseks jäi Mai-Liis Pukk (mõlemad Paikuse põhikoolist), kolmandat-neljandat kohta jagasid Marit Reier Jõõpre põhikoolist ja Hanna Kivila Sindi gümnaasiumist.



9. klassi lastest oli parim Laura Holter Uulu põhikoolist, teise koha sai Kadi Köster Tori põhikoolist ja kolmanda koha Mirell Jakobson Häädemeeste keskkoolist.



10. klassi arvestuses pälvisid esikoha Anett Tähiste ja teise koha Annika Karotamm Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, kolmandaks tuli Angela Sander Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist.



11. klassi õpilastest parim oli Agnes Carmen Vreimann Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, järgnesid Kadi Jürisoo Vändra gümnaasiumist ja Evelin Leerima Tõstamaa keskkoolist. Abiturientidest tuli esikohale Ilona Ringas ja teisele kohale Katre Teearu Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, kolmanda koha sai Aili Merimaa Vändra gümnaasiumist. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles