Veebruari horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu sai nime roomlaste püha Febua järgi. Kuu 18 päeval on Päike Veevalajas. Mesopotaamias tähendas see pärast kuiva ja kõledat Kaljukitse aega vihmaperioodi algust, esimest märki lähenevast kevadest.

Tänavu on veebraur rahulikum kui jaanuar, põhilised pingepäevad on kuu esimesel viispäevakul. Tähelepanuväärne on taevakehade kogunemine just Veevalajasse, seal liiguvad Päike, Merkuur, Marss, Jupiter ja Neptuun. Tõeline planeetide paraad! 9. veebruaril kell 16.39 on kuuvarjutus. 24. veebruaril vastlapäev, millele järgneb rahvauskumuste järgi tuisune tuhkapäev.

18. veebruaril liigub Päike Kaladesse, algab viimane talvekuu.

Jäär
Märksõnad: töö ja sõbrad. Veebruari alguses võib tööl olla arusaamatusi ja pingeid, aga sõprade nõu ja abiga saate neist üle. Teisel kümmepäevakul on energiat küllaga. Kuu lõpul tõmbute endasse, tegemislust väheneb.

Sõnn
Eelolevat kuud iseloomustab tööalane edu. Kui esialgu ei leia te küllalt palju toetust, siis 14.—20. veebruaril suudate kõik oma kavatsused ellu viia. Ka isiklikus elus pole suuri probleeme. 26. veebruaril traumaoht!

Kaksikud
See on uute võimaluste aeg. Mõni vahetab töökohta, teised isegi ametit, kolmandad leiavad uue partneri. Aktiivne tegutsemise ja kasulike kohtumiste periood. Kuu lõpul jälgige tervist.

Vähk
on müstilises meeleolus. Alguses on pealehakkamist vähevõitu, mõnda vaevavad terviseprobleemid, intriigid, väsitavad vaidlused. Alates 13. veebruarist olete taas realist, asute elu korrastama. Energia saavutab peagi maksimumi.

Lõvi
Kuu alguses olge ettevaatlik: olete hajevil ja traumaoht on tavalisest suurem. Parim aeg on teisel kümmepäevakul. Siis võite leida helde sponsori või saada isegi loteriivõidu. Olete nii edukas, et see tekitab kadedust, mis omakorda teie tegevuslusti peagi pärsib.

Neitsi
Töövõime väheneb, olgu selle põhjuseks siis apaatia, haigus või lihtsalt väsimus. Kõige halvem võimalus: vaimse alavormi korral minna riskile. Kuu teisel kümmepäevakul saate sellest vaimsest ja/või füüsilisest seisakust üle ning edaspidi läheb lausa kuu lõpuni aina tõusvas joones.

Kaalud
Novembrist alates pidurdavad teie edukust rahutu meeleolu, sobimatu partner, kadedus, mõnda ka armukadedus. Nüüd ja juba teisel kümmepäevakul saate oma tõelisi võimeid näidata. Viimasel viispäevakul mõtlete juba puhkusele.

Skorpion
Hoiduge tülist! See ohustab teid nii kuu alguses kui ka viimasel viispäevakul. Kuu algab aktiivsuse tähe all, teine dekaad on eriti soodne, kuid teie kergemeelsus suhetes vastassooga võib taas tuua pahandusi.

Ambur
See on teguderohke aeg. Suudate lahendada kõik murettekitavad probleemid, siluda konfliktid, kuid edul on ka teine pool. Teidki varitseb oht, et muutute pealiskaudseks ega vii edukalt alustatut lõpuni. Nii mõnegi mõtted on hoopis mujal, näiteks armuasjade juures.

Kaljukits
Esimesel dekaadil pole soovitatav raha liigutada – sooritada suuremaid oste või investeerida. Teil pole küllalt kainet meelt, et teha kasulikke tehinguid. Järgmisel kümmepäevakul olete palju leidlikum ja kõik õnnestub paremini. Kuu lõpul kipute taas alavormi langema.

Veevalaja
Planeetide arvukus teie päikesemärgis avab teile avarad võimalused. Kas või tööks välismaal. Kui pakutakse tööd, tuleks see vastu võtta, mitte jääda ebareaalsete unistuste kammitsasse. Teine kümmepäevak on kõrghetk – olete pilkupüüdev, loominguline, äratate usaldust. Pärast 25. veebruari hoidke rahal silm peal, teid võidakse petta.

Kalad
Enne mõtelge ja kaaluge, siis otsustage. Ebasoodne aeg kestab 6. veebruarini, siis võite kõige tõenäolisemalt eksida. Pärast 10. veebruari on võimalus kaotatud aeg tagasi võita – esitada uusi projekte, investeerida jne. Kuu lõpp sarnaneb selle alguspäevadega, see ei ole kiirete otsuste tegemise aeg.

Kuuvarjutus leiab aset 9. veebruaril. See on globaalse mõjuga, sest Maa, Kuu ja Päike on liikunud taas ühele sirgele. Mõjutab eelkõige naiste psüühikat, maailmapoliitikas võib esile kutsuda rahva rahulolematust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles