Koidula-kool tegi võrkpallis puhta töö

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: Internet.

Eesti koolispordiliidu võrkpallivõistlustel Viljandis oli väljas 58 kooli enam kui 500 mängijaga, nii rahva- kui meistriliigas võttis esikoha Koidula gümnaasium.


Finaalis võitsid pärnakad 2:0 Rakvere, võitnud võistkonnas mängisid Martin Kukk, Risto Vanatoa, Marianne Vunk, Joanna Allmaa, Kerstin Kivimaa ja aktiivseima mängija auhinna saanud Martti Keel. Pärnu Ülejõe gümnaasium oli selles liigas neljas.



Rahvaliiga esikohakohtumises alistas Koidula gümnaasium 2:0 mulluse võitja Rannu kooli. Võistkonnas olid Martin Mand, Piret Lasn, Timo Kurgu, Rauno Rahnik, Tene Kolossova, Mikk Sarapuu ja aktiivseima mängijaauhinna saanud Taavi Emajõe.



Koolispordiliidu Sadolini karikavõistlustel mängivad gümnaasiumiõpilaste segavõistkonnad, litsentsiga palluritele on meistri-, ülejäänutele rahvaliiga.



“See on populaarne võistlus ja võimaldab ka seltskondlikku suhtlemist,” kiitis Koidula-kooli õpetaja Kai Esna. “Nii on alati sinna meeleldi tulemas ka häid võrkpallureid. Tänavu käis koguni Oliver Venno oma kooli eest väljas.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles