Hotell Telegraaf valiti 100 parima hotelli hulka maailmas

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajakilone kuldmünt hotellis Telegraaf.
Sajakilone kuldmünt hotellis Telegraaf. Foto: Toomas Huik.

TripAdvisor.com valis hotelli Telegraaf 100 parima hotelli hulka maailmas.


Maailma suurima lugejaskonnaga turismiteemaline internetikeskkond TripAdvisor.com valis hotelli Telegraaf 100 parima luksushotelli hulka maailmas. 

Tegemist on kaaluka auhinnaga, kuna nominendid valivad hotelli külastanud kliendid, mitte maksulised eksperdid.

TripAdvisor on internetikeskkond, milles miljonid inimesed üle planeedi annavad objektiivset tagasisidet oma reisikogemustest, et tulevastel klientidel oleks võimalik saada ausat ja sõltumatut infot toodete ja teenuste kohta.

Tegemist on «Travelers Choice 2009» auhinnaga, kus lisaks luksushotellide kategooriale, valitakse ka parimad hotellid kategooriates nagu parima teenindusega hotellid, parimad perehotellid, kõige romantilisemad hotellid, parimad juveelid ( tegemist on pisihotellidega ), parimad Bed & Breakfast hotellid.  

Hotell Telegraaf oli ainus hotell Baltikumis, mis miljonite turistide poolt 100 parema hulka hääletati. Kõige parima teenindusega hotelli  ja ka kõige romantilisema hotelli tiitli võitis Kreeka väikehotell Anastasis Apartments.

Täieliku nimekirja klientide lemmikhotellidest leiab SIIT.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles