Peugeot' maaletooja KW Bruun laieneb Lätisse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peugeot'd.
Peugeot'd. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

KW Bruuni ja Automobiles Peugeot' läbirääkimiste tulemusena nimetati KW Bruun alates tänasest Peugeot' ametlikuks maaletoojaks Lätis.


«Meie esmane ja peamine eesmärk on tagada Peugeot' omanikele Lätis kõikide garantiide kehtimine ning kvaliteetne teenindus,» ütles KW Bruun Eesti ja Läti tegevjuht Per Brinkenberg.

KW Bruun tegeleb praegu Lätis sujuva üleminekuprotsessi tagamiseks kõigi asjaosaliste, sealhulgas edasimüüjate, koostööpartnerite ja pankade, kaasamisega. Lühikesel üleminekuperioodil keskendutakse müügistruktuuri ümberkorraldamisele ja Peugeot' võrgustiku loomisele. Veebruari jooksul soovitakse alustada autode- ja varuosade müügiga ning teenindusega.

KW Bruun on Põhja-Euroopa suurim Peugeot' maaletooja ning on enam kui 50 aastat tegelenud Peugeot sõidukite müügiga Taanis, Rootsis ja Islandil. Ettevõte müüb aastas ligikaudu 50 000 Peugeot'd. Eestis alustas KW Bruun Peugeot ametliku maaletoojana 2008. aasta augustis.

Leping Automobiles Peugeot ja senise Läti maaletooja vahel lõppes 2. veebruaril 2009.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles